top of page
verbodenv.jpeg

De Verboden Vrouw Zingt op Avalon

Lieve vrouw, het is tijd om de meest volle vrije versie van jezelf te worden! Om de magie, diepte en helende gaven die je in jezelf hebt te bevrijden en te activeren! Om je niet meer in te houden, je eigen ruimte in te nemen! Je seksuele, sensuele levensstroom toe te laten en te genieten van je eigen kracht! Je innerlijke man te kennen en te voelen, waardoor je innerlijke vrouw zich over kan geven en kan ontspannen in haar vrouwelijkheid. Je verbondenheid met de aarde, natuur en al haar levende wezens te herinneren en ervan te genieten en deze te beschermen! Alles wat je niet meer dient los te laten. Steeds meer vanuit je essentie te leven. Vanuit een hoger bewustzijn, wat met de ogen van liefde om zich heen kijkt en de diepere lagen en de divine creation van de dingen kan zien. Je ware jij, die weet dat je de schepper bent van je eigen werkelijkheid. Jij die wilt focussen op creatie en verbinding. 

 

Onze wereld bestaat uit energie en trilling. Alles is frequentie. Onze organen en delen van het lichaam hebben een frequente. Intentie + geluid = energie.

 

Ik zie sound healing en stem healing als het helpen herinneren van de gezonde frequentionele velden van een levend wezen, daar waar nodig. Zodat alles in het lichaam weer in een gezonde trilling kan komen.

Graag neem ik je op reis met je stem door je lichaam. Je zult de magie van intuïtieve muziek, sound healing, vocale channeling, lichttaal en de kracht van in het nu zijn ervaren. Laten we genieten van onze gezamenlijke helende gaven! Daardoor zul je een steeds vrijere, stromendere en ongecensureerde versie van jezelf worden. Ik geloof dat het allermooiste en leukste wat je kunt worden jezelf bent!

 

Je leert hoe je: 
- blokkades of gestolde energie in je lichaam vrij kan maken en weer kan laten stromen met behulp van je stem
- je eigen stem vrijer kunt laten klinken
- met je eigen stem en energie een kanaal kunt zijn voor helende energie. 
- hoge frequenties kunt belichamen en te zingen (lichttaal) 
- jezelf kunt bevrijden van alles wat je nog tegenhoudt om volledig jezelf te zijn
- de intuïtieve muziek in jezelf kunt ontdekken in combinatie met anderen
- expressie kunt geven aan je ziel met behulp van klank en je stem
- jouw ruimte kunt innemen
- expressie kunt geven met je stem aan jouw seksuele authentieke stroom

 

Wie ben ik? 
Ik ben een stem & kora artiest die medicijn muziek maakt geïnspireerd door wereldmuziek fusion, sound healing en improvisatie. Ik geef soundhealing concerten, stemhealing trajecten, retraites en workshops en ik heb mijn eigen Ecstatic Dance band: Dragonfly.  
Ik houd ervan om mensen te helpen om hun lichamen te laten stromen en hen te helpen zich te bevrijden van energetische blokkades en limiterende overtuigingen. Ik houd ervan om hen te helpen herinneren aan hun eigen waarheid. Ik wil echt dat ze zich liefdevol en goed en authentiek en vrij voelen om hun stem te gebruiken en om zichzelf te uiten.

 

Op deze dag bied ik je telkens de ruimte om vanuit je ontwikkelwens of verlangen met behulp van je eigen stem en lichaam het onderzoek aan te gaan. De wijsheid van je lijf brengt je naar je essentie. Mijn kracht is het om daarin mee te bewegen, bekrachtigen en bemoedigen zodat er een uitnodigende wisselwerking ontstaat.

 

OVER DE LOCATIE:
Avalon Retreat Center is een krachtplek met een zelfvoorzienende helende voedseltuin en grondgebonden zorg. Daarnaast staat het herstellen van de vrouwelijke energie in zowel vrouwen als mannen en het revitaliseren van zowel de aarde als de mens centraal.

 

PRAKTISCH
Locatie: Avalon Retreat Center – Veenakkerweg 5, Den Hoorn
Tijd: 10:00u inloop 10:30-17:00u workshop
Investering: 125,- incl. btw
Thee & lekkers aanwezig
Lunch: Podluck style

 

DATUM:
3 juni

Indien je een YES voelt, stuur me dan een bericht via dymphi.peeters@gmail.com

bottom of page