top of page
Banner_noname.png

Ecstatic Dance Avalon

Welkom bij de speciale editie van de maandelijkse Ecstatic Dance Avalon!


Ecstatic Dance is een vrije dansvorm die uit Amerika is overgewaaid. Je laat je simpelweg twee uur lang bewegen door de muziek zonder te praten, op blote voeten en zonder alcohol of drugs te hebben genuttigd. Gewoon water en thee. Je rauwe eerlijke dans. Het hoeft er niet mooi uit te zien, geen danspasjes. Gewoon jij die jezelf bent in het moment, samen met anderen die ook zichzelf zijn. Je laat je meevoeren in de stroom uit je hoofd en in je lichaam. Sommigen zien het als een ceremonie, een ziele medicijn, anderen als een kans om lekker even de week eruit te dansen en/of een mooie manier zichzelf en andere mensen te ontmoeten via de dans, zonder woorden maar vol expressie. Weer anderen zien het als de nieuwe manier van uitgaan of sporten of als een ultieme muziekbeleving. Zoveel mensen zoveel belevingen!

 

De volgende edities zijn op:

- 10 nov Ecstatic Dance Avalon met DJ Lex

- 8 dec Ecstatic Dance Avalon DJ Petro van de Pas

- 12 jan Ecstatic Dance Avalon met DJ Yarun Dee

OVER DE LOCATIE:
Avalon Retreat Center is een krachtplek met een zelfvoorzienende helende voedseltuin en grondgebonden zorg. Daarnaast staat het herstellen van de vrouwelijke energie in zowel vrouwen als mannen en het revitaliseren van zowel de aarde als de mens centraal. Meer info: www.avalonretreatcenter.nl

PROGRAMMA:
19:00u inloop,
vanaf 19:30u openings ceremonie 
tot 22:00u DJ
daarna afsluiting & knuffels

ECSTATIC DANCE AVALON HEEFT EEN AANTAL SPELREGELS:
* We spreken niet tijdens de dans.
* We dansen op blote voeten of sokken.
* We respecteren onszelf en elkaar en dansen op onze eigen unieke wijze.
* We gebruiken geen alcohol of drugs.
* Er zijn in principe geen telefoons of camera’s aanwezig.

PRAKTISCHE ZAKEN:
*Draag (laagjes) kleding waar je gemakkelijk in kunt bewegen, wees je ervan bewust dat je gaat zweten en kom met een goede hygiëne.
* Laat je waardevolle dingen zoveel mogelijk thuis, zodat er geen zorgen of afleidingen zijn. Tassen blijven in principe uit de ruimte.
* Wees zelfvoorzienend, neem je eigen drinkfles mee. Wij schenken thee.
* We doen onze uiterste best om je veiligheid te garanderen en het dansen is op eigen risico.
* Roken kan alleen buiten het Avalon terrein.

PARKEREN:
Het adres is Veenakkerweg 5, 2635 NC in Den Hoorn. Als je aan komt rijden zie je een gele poort en die mag je door. Je kunt op het terrein parkeren. Er is plaats voor ongeveer 20 auto's. Op 5-10 minuten lopen zijn ook plekken op de Lotsweg, op de hoek met de Veenakkerweg. Verder is het heel makkelijk parkeren op de hoek bij eetcafé De Bonte Haas, waarnaast een groot terrein is: parkeren bij het blauwe bord met de witte P, de P Zwetzone. Graag aandacht voor het volgende: er mag NIET geparkeerd worden bij de buren. Ook niet in het straatje tussen nummer 5 en 7 (doodlopend weggetje). Deze weg moet vrij blijven voor noodsituaties, zoals brandweer of ambulance.
Recht tegenover de gele poort wanneer je binnen komt, zie je een witte deur en als je die door gaat en dan naar links, kom je uit in de zaal die wij de Sequoia noemen. Van harte welkom!

Ecstatic Dance Avalon wordt georganiseerd door Dymphi Peeters - Medicine Music & Voice Healing work en Eva Keeris.

 

bottom of page